Supporters van Standard zijn flaters van Valdés beu en roepen om Hubert

Supporters van Standard zijn flaters van Valdés beu en roepen om Hubert

14-03-2016 08:40

Standard greep zondag naast Play-Off 1 door met 4-0 te verliezen van KV Mechelen. Voor Victor Valdés was de wedstrijd tegen Malinwa een serieuze nachtmerrie. De ex-doelman van Barcelona zag er bij 3 van de 4 tegendoelpunten niet al te goed uit. De supporters van Standard zijn de mindere prestaties van de Spanjaard beu.

De doelman zag er niet goed uit bij de 2-0 van Nicolas Verdier. Hij pakte half naast het schot van de spits. Bij de 3-0 van diezelfde Verdier liet hij de bal door zijn benen trappen en op de 4-0 van Tim Matthys zag Valdés er allesbehalve scherp uit. Na de wedstrijd was de doelman kop van Jut bij de supporters van Standard.

De aanhang van Standard liet zijn ongenoegen blijken door na de wedstrijd de naam van invallersdoelman Guillaume Hubert te scanderen. Dat meldt Het Laatste Nieuws. De supporters van de Rouches zijn dan ook duidelijk: zij zijn liever Hubert in doel staan dan de twijfelachtige Valdés.

Het gezicht van Valdés sprak boekdelen. De Spaanse doelman verliet het veld met een blik op onweer. Na de wedstrijd wou hij de pers ook helemaal niet te woord staan. De passage van Valdés bij Standard lijkt niet op een goed einde uit te gaan draaien.