'Ontevreden middenvelder ruilt Standard in voor Engels avontuur'

'Ontevreden middenvelder ruilt Standard in voor Engels avontuur'

01-02-2016 10:59

Julien De Sart is al een tijdje niet meer gelukkig bij Standard, de controlerende middenvelder krijgt te weinig minuten bij de A-ploeg. Op de laatste dag van de transfermercato gaat hij misschien nog naar Engeland.

De Sart moet dit seizoen afrekenen met zware concurrentie op zijn positie, en dat heeft zijn gevolgen. De tengere middenvelder mocht dit seizoen nog maar zeven keer in de basis starten. Logisch dus dat hij uitkijkt naar een andere club, en die zou hij nu gevonden hebben in Engeland. Zijn entourage praat volgens Het Belang Van Limburg over een 'ambitieuze tweedeklasser'.

Het is nog niet duidelijk om welke club het precies gaat, en misschien komt er wel nog een kink in de kabel. De Sart wil namelijk verkocht worden, terwijl Standard nog gelooft in de 21-jarige middenvelder. De Rouches denken eerder aan een uitleenbeurt. Die wens van Standard is op zich niet zo verbazend, want in de afgelopen twee seizoenen kreeg De Sart wél heel veel speeltijd. Het bestuur van Standard wil duidelijk geen risico's nemen met de belofteninternational.