Dan word je pardoes volksheld nummer één: Ik zat in een andere wereld

Dan word je pardoes volksheld nummer één: "Ik zat in een andere wereld"

16-01-2016 11:43

De fans van KRC Genk hebben er heel erg lang op moeten wachten, maar met Nikolaos Karelis heeft de Cristal Arena een nieuwe publiekslieveling. De fantastische goal van de Griek hielp wel een beetje, maar de manier waarop de 2-1 zege tegen Zulte Waregem gevierd werd, deed deugd bij KRC Genk. 

Karelis werd na de wedstrijd gebombardeed tot volksheld nummer één in de Cristal Arena. "Ja, dit was een heel erg leuk debuut. Ik ben erg blij met de overwinning en met mijn doelpunt. Het heeft het team geholpen om de drie punten te pakken. Het was een heel moeilijke match voor ons, zeker toen we met tien spelers vielen. Maar we hebben alles gegeven en nu gaan we met vertrouwen naar de bekerwedstrijd in Standard", geeft Karelis aan tegenover Radio GRK en exclusief aan VoetbalPrimeur.

Na de wedstrijd weerklonk de Sirtaki door de luidsprekers. "Het was een erg mooie goal en een fantastische voorzet van Thomas (Buffel, nvdr.). Ik vind het leuk dat de fans mij nu al in hun harten sluiten, maar ik wil vooral hard blijven werken. We moeten nu iedere match goed aanpakken en doen wat de coach zegt. Na de wedstrijd speelden ze Griekse muziek, maar dat heb ik niet gehoord. Mijn ploegmaats zegden dit, maar ik zat in een andere wereld."