Club gaat de markt op: Blauw-zwart onderhandelt met Portugees international

Club gaat de markt op: "Blauw-zwart onderhandelt met Portugees international"

08-12-2015 07:13

Club Brugge wil zich in de wintermercato op gerichte plekken versterken. Zo kijkt het onder andere naar beschikbare doelmannen die een meerwaarde willen bieden. Het oog van Blauw-zwart is daarbij gevallen op Eduardo Dos Reis Carvalho.

Dat bericht het Portugese Mais Futebol. Club zou gecharmeerd zijn door de diensten van de huidige nummer één van Dinamo Zagreb. Blauw-zwart is de mogelijkheid aan het onderzoeken of het geen huur kan realiseren komende wintermercato.

De 33-jarige doelman Eduardo Dos Reis Carvalho speelt sinds 2010 voor de Kroatische topploeg. Zagreb betaalde vijf jaar geleden nog een kleine vijf miljoen voor de doelman. Carvalho zou echter uitgekeken zijn op Zagreb, die de laatste jaren ook Europees geen potten meer kunnen breken. De Portugees ziet een transfer naar Club helemaal zitten. Carvalho speelde eerder voor Braga, Benfica, Instanbulspor en Genoa en is momenteel ook de Portugese nummer twee.

Het is geen verrassing dat Club Brugge op zoek gaat naar een nieuwe doelman. Hoewel Sebastien Bruzzese het goed doet, wil Blauw-zwart een gedegen concurrent voor de Italo-Belg hebben. Sinan Bolat lijkt echter die concurrentie (voorlopig) niet te kunnen aangaan. Wat er met Bolat gebeurt komende winter, is nog onduidelijk.