Vazquez is heel kwaad op ex-ploegmaat: Hij had rood moeten krijgen

Vazquez is heel kwaad op ex-ploegmaat: "Hij had rood moeten krijgen"

22-11-2015 07:22

Victor Vazquez speelde zaterdag een grote rol in de 3-0 overwinning van Club Brugge tegen Zulte-Waregem. De Catalaan strooide met mooie passes, maar zijn match had ook na een kwartier al gedaan kunnen zijn. Toen trapte Jesper Jorgensen hard op zijn enkel.

Jorgensen is natuurlijk een voormalige Bruggeling, al kon hij nooit potten breken bij Blauw-Zwart. Vazquez vindt dat zijn ex-ploegmaat er veel te hard in ging. “Het was een harde trap die te laat kwam”, vertelt hij aan Sporting Telenet. “Jorgensen verdiende een rode kaart. Maar gelukkig is het goed afgelopen. Ik ben oké”, stelt hij de fans wel nog gerust.

Vazquez lijkt de laatste weken terug een beetje te groeien, hij kende een moeilijk seizoensbegin maar is stilaan terug beslissend voor Club Brugge. “Ik gaf twee assists, dus ik zat goed in de wedstrijd. Ik probeer de ploeg altijd van dienst te zijn en dat is goed gelukt tegen Zulte Waregem”, aldus Vazquez. Vazquez was in het begin van dit seizoen dan ook één van de topfavorieten voor het Pro Assist-klassement, maar heeft er nog maar vier. Leider Onur Kaya heeft er maar liefst acht.