De Bruyne op de rand van een toptransfer: vervoegt hij sterrenelftal?
De Bruyne heeft een prachtige aanbieding op zak

De Bruyne op de rand van een toptransfer: vervoegt hij sterrenelftal?

18-03-2015 07:23

De kans dat Kevin De Bruyne volgend seizoen ook nog bij Wolfsburg speelt wordt elke dag kleiner. Eerder toonden Manchester City en Bayern Munchen al interesse, nu staat er weer een miljardenclub aan de deur. PSG wil heel graag dat de Rode Duivel een koningskoppel gaat vormen met Zlatan Ibrahimovic.

PSG weet de Rode Duivels wel wonen, want eerder toonde het ook al verregaande interesse in Eden Hazard. Ook De Bruyne is echter niet gemakkelijk los te wrikken. Hij heeft een contract tot 2019 en de Duitsers doen er alles aan om hem te houden. Ze zijn namelijk al bijna zeker geplaatst voor de Champions League van volgend seizoen, dan kunnen ze al hun sterkhouders gebruiken.

Van de andere kant overstijgt De Bruyne Wolfsburg echt wel met zijn knappe statistieken. Hij heeft dit seizoen al veertien goals gemaakt en gaf ook 22 assists. Toch vreest voorzitter Francisco Garcia Sanz totaal niet voor een transfer. "We zijn niet bang dat hij ons zal verlaten", zegt hij in de Duitse pers. "Hij voelt zich hier goed en gelooft in ons project." Zijn zaakwaarnemer Patrick De Koster brengt ook een beetje rust: "Er is inderdaad interesse van PSG, maar onderhandeld is er nog niet".