Beter laat dan nooit: Anderlecht heeft defensieve versterking beet
Portugees tekent bij Anderlecht

Beter laat dan nooit: Anderlecht heeft defensieve versterking beet

02-02-2015 23:17

Het heeft heel lang geduurd, maar Anderlecht heeft dan toch een verdediger kunnen strikken. Van het Portugese Porto leent het Rolando Jorge Pires Fonseca.

"RSC Anderlecht bereikte een akkoord met FC Porto en de 29-jarige Rolando Jorge Pires Fonseca een akkoord over een tijdelijke overgang naar de hoofdstad. De in Kaapverdië geboren centrale verdediger zal tot het einde van het seizoen voor paars-wit voetballen. De Portugees speelde eerder voor Belenenses, FC Porto, Napoli SS (huur) en FC Internazionale Milano (huur)", laat Anderlecht weten via zijn website.

"Met ‘Rolando’ hebben we onze ervaren centrale verdediger binnen. We legden de lat erg hoog en we zijn erg verheugd om een speler van zijn kaliber naar Brussel te halen. Het heeft wat voeten in de aarde gehad maar zijn uiteindelijke komst is het meer dan waard. Met hem zijn gewapend om te strijden voor de hoofdprijzen", aldus algemeen directeur Herman Van Holsbeeck.

Eerder slaagde Anderlecht er niet in om Diego Reyes, een ploeggenoot van Rolando, te strikken. Paars-wit viste ook achter het net bij Alexander Scholz en Alexander Milosevic.