Strijdlustig Cercle hengelt opnieuw ex-international binnen
Vereniging verrast opnieuw met de komst van Maarten Martens

Strijdlustig Cercle hengelt opnieuw ex-international binnen

30-12-2014 17:52

Cercle Brugge wil nog voor de ontknoping van de competitie het degradatiespook verjaagd hebben. Na Faris Haroun komt een tweede opvallende naam in evenveel maanden de kern versterken.

De vereniging is volgens de kranten van De Persgroep tot een akkoord gekomen met PAOK Saloniki om Maarten Martens tijdelijk over te nemen. De ex-international werkt het seizoen in België af, maar Cercle wist ook een aankoopoptie te bedingen. De dertigjarige Martens kende enkele gouden jaren bij AZ, maar zijn blessuregevoeligheid kostte hem een mooie transfer.

Met de komst van Martens toont groen-zwart een slagkracht die wel eens doorslaggevend kan worden in de strijd voor het behoud. Vorige week viel de naam Maarten Martens namelijk nog te horen bij grote broer Club Brugge, Standard en Zulte Waregem. Cercle kan vanaf een januari ook beschikken over aanvaller Muzaqi (Genk), en staat dicht bij Kaya (Lokeren). Zij moeten Arnar Vidarsson aan de broodnodige doelpunten helpen. De voorlaatste in de stand wist in 21 wedstrijden nog maar veertien keer te scoren.