Pochettino over terugkeer Rode Duivel Lukaku bij Chelsea: “Het is een mogelijkheid”

Pochettino over terugkeer Rode Duivel Lukaku bij Chelsea: “Het is een mogelijkheid”

23 april - 16:19

Mauricio Pochettino, de hoofdtrainer van Chelsea FC, heeft aangegeven dat een terugkeer van Lukaku bij Chelsea een optie is. Tijdens de persconferentie voor de match met Arsenal werd Pochettino gevraagd naar Lukaku.

Dinsdagavond staan Arsenal en Chelsea tegenover elkaar. Chelsea kan voor volgend seizoen een spits gebruiken en Lukaku keert terug van zijn huurperiode aan AS Roma. “Hij is een Chelsea-speler, we zullen hier zeker met aandacht naar kijken”, citeert transferexpert Fabrizio Romano Pochettino.

Pochettino vertelt verder dat het mogelijk is dat Lukaku volgend seizoen de spits van Chelsea gaat worden. “Het is een mogelijkheid, maar we hebben hier nog steeds geen beslissing over genomen” gaf Pochettino aan.

Op deze manier gaat Lukaku ook in de aankomende zomerse mercato de gemoederen bezighouden. Het huwelijk tussen Lukaku en Chelsea is niet bepaald gelukkig te noemen. Ook vanuit Saoedi-Arabië geniet Lukaku nog altijd veel interesse.

De 30-jarige Lukaku heeft bij Chelsea nog een contract tot de zomer van 2026. Lukaku heeft op dit moment een actuele transferwaarde van 30 miljoen euro volgens transfermarkt. Bij AS Roma speelde Lukaku dit seizoen 41 matchen waarin hij 18 keer scoorde.