Puzzelen bij Club Brugge: Mignolet afwezig, Skov Olsen nog steeds in Denemarken

Puzzelen bij Club Brugge: Mignolet afwezig, Skov Olsen nog steeds in Denemarken

23 april - 14:33 Laatste update: 14:43
15

Club Brugge is sterk bezig en maakt weer helemaal kans op de titel. Ook tegen KRC Genk kan het uitstekende zaak doen, maar zal het opnieuw enkele pionnen moeten missen.

Nicky Hayen kan woensdag alvast geen beroep doen op Hugo Vetlesen, die tegen Union SG met rood naar de kant werd gestuurd. Daarnaast is ook Simon Mignolet nog steeds niet voldoende hersteld en zal Nordin Jackers opnieuw plaatsnemen onder de lat. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Ook afwezig bij Club Brugge is Andreas Skov Olsen. De Deen trok bij de uitpartij tegen PAOK richting Denemarken en is nog steeds niet terug in ons land. De flankaanvaller vertoeft momenteel in zijn thuisland en is nog even afwezig.

"Skov keert vrijdag terug uit Denemarken. Dan gaan we zijn revalidatie hier verderzetten", geeft Hayen aan op zijn persconferentie. "Die beslissing is genomen in samenspraak met de medische staf en het management van Club Brugge", laat hij zich uit over de geruchten dat Skov Olsen zonder toestemming naar zijn thuisland vertrokken zou zijn.

Toch is er ook goed nieuws voor Hayen en Club Brugge. De trainer kan tegen KRC Genk namelijk weer een beroep doen op Raphael Onyedika, die tegen Union SG nog geschorst was.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.