'Club Brugge mengt zich met Ajax en PSV in de strijd voor Celta-speler Swedberg'

'Club Brugge mengt zich met Ajax en PSV in de strijd voor Celta-speler Swedberg'

23 april - 15:32 Laatste update: 15:37
1

In een zoektocht naar extra versterking durft Club Brugge weleens terug te grijpen naar oud-targets. Dat kan ook deze zomer weer het geval zijn met Williot Swedberg.

De Zweedse middenvelder werd in het verleden al gelinkt aan Club Brugge, maar koos toen voor een transfer naar Celta de Vigo. Daar wist hij niet door te breken en zoekt hij naar een oplossing. Club Brugge kan volgens FotbollDirekt die oplossing bieden.

Naar verluidt denkt Club Brugge er opnieuw aan om de nu twintigjarige Swedbergin huis te halen, al is er interesse van nog meer clubs. Zo worden ook PSV, O sasuna en Ajax genoemd als potentiële bestemmingen voor Swedberg.

De Zweedse jeugdinternational heeft bij Celta de Vigo nog een contract tot medio 2027. De Spaanse club betaalde bijna zes miljoen euro voor Swedberg, maar inmiddels zou zijn marktwaarde gedaald zijn naar slechts 2,5 miljoen euro. Bij Celta was hij dit seizoen nog goed voor vier doelpunten en één assist in zestien partijen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.