Wat met Matazo? Sterke eindsprint met Antwerp kan hem bevrijden

Wat met Matazo? "Sterke eindsprint met Antwerp kan hem bevrijden"

23 april - 12:16 Laatste update: 12:22
1

Eliot Matazo mocht zondag opdraven bij Antwerp. De huurling van AS Monaco speelde 83 minuten mee. Jonas Ivens was anderhalf jaar assistent bij Monaco en zag het dan ook graag gebeuren.

"Eliot speelde een zeer degelijke partij", aldus Ivens bij Gazet Van Antwerpen. "Met zijn technische capaciteiten is hij gewoon ontzettend goed aan de bal. En wat tegen Cercle ook opviel: hij kan verschillende rollen op het middenveld vervullen, wat ervoor zorgt dat het niet altijd duidelijk is wat zijn sterkste positie is.”

Matazo is een generatiegenoot van Mandela Keita, maar staat veel minder ver. "Terwijl Keita klaar is voor de volgende stap, moet Matazo zich nu echt gaan bewijzen. Hij mag niet die eeuwige belofte blijven. Komend seizoen wordt voor hem gigantisch belangrijk om de stap te zetten van talent naar gevestigde waarde. Een sterke eindsprint met Antwerp kan hem bevrijden."

Antwerp heeft overigens géén aankoopoptie voor Matazo.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.