Onzekerheid over Mokio bij KAA Gent: 'Verdediger gespot bij FC Barcelona'

Onzekerheid over Mokio bij KAA Gent: 'Verdediger gespot bij FC Barcelona'

23 april - 10:44 Laatste update: 10:52
17

Het dossier rond Jorthy Mokio blijft voor beroering zorgen bij KAA Gent. Het zestienjarige toptalent is al even in onderhandelingen met de club over een profcontract en het is nog maar de vraag of er ook een akkoord zal komen. Het buitenland lonkt namelijk ook voor de verdediger.

Gent spreekt al even met de entourage van Mokio en bood hem al een contract aan, maar dat werd nog niet geaccepteerd door de jonge verdediger. Bij Het Laatste Nieuws klinkt het dat de entourage van Mokio het ook bijzonder hard speelt en zware financiële eisen heeft.

De jonge verdediger schermt namelijk ook met de interesse van verschillende buitenlandse topclubs. Onder mee Ajax, Bayern München, Borussia Dortmund en RB Leipzig werden al genoemd als potentiële bestemmingen voor Mokio, die daar ook flink wat geld kan gaan verdienen.

Volgens Sacha Tavolieri zou die bestemming weleens FC Barcelona kunnen worden. De fervente X-er geeft aan dat Mokio recent aan de KBVB nog heeft gevraagd om zijn aansluiting bij Gent stop te zetten. Mokio werd naar verluidt ook al gespot in Barcelona, waar hij een toeschouwer zou geweest zijn voor het duel tegen PSG.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.