Moris zorgt voor grote twijfels bij Union: Hij was al tijdje niet meer op topniveau

Moris zorgt voor grote twijfels bij Union: "Hij was al tijdje niet meer op topniveau"

23 april - 10:29
19

Union SG zit in een bijzonder moeilijke periode en daar is Anthony Moris het schoolvoorbeeld van. De doelman beging de laatste weken verschillende (kleine) flaters, die de Brusselaars ook punten heeft gekost. Moet Union eraan denken om van doelman te veranderen?

Tegen Club Brugge liep het opnieuw fout af voor Moris en werd een uittrap van hem door Hugo Vetlesen in doel gekeerd. Voor Gert Verheyen moet Alexander Blessin misschien toch denken aan wisselen. "Dit is toch heel veel op korte tijd. En natuurlijk altijd op belangrijke momenten", gaf hij aan bij Extra Time.

Ook Günther Schepens merkt op dat het misschien wel tijd is om te veranderen. "Hij heeft twee goede seizoenen achter de rug, maar nu kost hij Union toch heel veel kostbare punten", aldus Schepens. "En komt daar nog bij: zonder toen al échte fouten te maken vond ik hem hiervoor ook al een tijdje niet meer op topniveau", geeft hij aan.

De meest logische vervanger voor Moris zou Heinz Linder zijn, al heeft men bij het panel van Extra Time daar ook twijfels bij. "Die gaf me niet meteen de indruk veel beter te zijn", klonk het bij Filip Joos. "Ik heb die Europees eigenlijk nog maar een keer bezig gezien. Dat maakt het toch wat moeilijk, allemaal", aldus Verheyen nog.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.