Carragher niet overtuigd van gewilde Rode Duivel: Ik zie het gewoon niet in hem

Carragher niet overtuigd van gewilde Rode Duivel: "Ik zie het gewoon niet in hem"

22 april - 21:06 Laatste update: 21:16
8

Terwijl het Everton van Amadou Onana zich stilaan lijkt te gaan verzekeren van het behoud in de Premier League, lijkt de kans dat hij ook volgend seizoen nog bij de Toffees speelt relatief klein. De Rode Duivel geniet heel wat interesse van onder andere FC Barcelona, Bayern München, Newcastle United, Arsenal, Manchester United en Tottenham. Ondanks de mooie resem aan geïnteresseerde clubs, is voormalig Engels international en huidig analist Jamie Carragher niet overtuigd van de kwaliteiten van Onana. 

Carragher kreeg bij Sky Sports de vraag wat de toekomst zal brengen voor Amadou Onana. "Ik moet het zo stellen: Onana is een speler waarvoor Everton bijna genoodzaakt zal zijn om hem te verkopen, gezien de situatie waarin ze zich momenteel bevinden", begon de analist z'n betoog. 

"Hij had meteen een grote reputatie bij z'n aankomst toen Frank Lampard hem ging halen bij Rijsel", ging Carragher verder. "Z'n prestatie met België in Wembley was goed en nu is er heel wat interesse van grote clubs." 

Voor dat laatste heeft Carragher weinig begrip. "Ik zie het gewoon niet. Ik heb het nog nooit gezien sinds hij bij Everton is", voegde Carragher toe. "Ik weet niet wat hij precies is. Is hij een verdedigende middenvelder? Gaat hij naar voor? Is hij betrokken in de opbouw?", vroeg de analist zich luidop af. "Het enige wat ik hem zie doen wanneer hij voor Everton speelt is met z'n armen zwaaien om het publiek op te zwepen."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.