''Het gaat ook verder dan de communicatie, je ziet het ook op het veld bij Union''

''Het gaat ook verder dan de communicatie, je ziet het ook op het veld bij Union''

22 april - 16:35
8

Union SG verloor opnieuw een wedstrijd in de Jupiler Pro League Champions' Play-Offs en staat nog steeds met lege handen. Analisten Frank Boeckx en Niels Poissonnier analyseerden de achteruitgang van Union tijdens de cruciale wedstrijden.

Union-trainer Alexander Blessin zette de toon door te zeggen dat iedereen wil dat Anderlecht kampioen wordt. ''Je hebt trainers die specifiek een ‘iedereen tegen ons’-gevoel creëren, maar haast iedereen gunt Union net die titel. Je wil niet dat ze inzakken zoals dat nu het geval is'', vertelde Frank Boeckx in de voetbalpodcast 'vier-nul'

Poissonnier ziet het verval van Union overal terug. ''Het gaat ook verder dan de communicatie, je ziet het ook op het veld. Puertas die ploegmaats viseert, Burgess die nog voor het einde van de match een gebaar maakt naar iemand van de bank van Club. Je voelt aan alles dat ze het momentum kwijt zijn en dat ze niet vinden hoe ze die flow opnieuw te pakken krijgen'', zei Niels Poissonnier.

Union mag het na de verloren wedstrijd tegen Club Brugge, donderdag tegen Royal Antwerp FC proberen in de Champions' Play-Offs.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.