'Manchester United heeft belangstelling voor Bayern-trainer Tuchel'

'Manchester United heeft belangstelling voor Bayern-trainer Tuchel'

22 april - 16:00
8

Manchester United is geïnteresseerd in Thomas Tuchel, zo meldt BILD. Erik ten Hag komt steeds meer onder druk te staan bij de Engelse topclub en de clubleiding oriënteert zich volgens het Duitse medium op mogelijke kandidaten voor de trainersvacature.

Eerder bracht Bild al het nieuws dat Tuchel graag wil terugkeren naar de Premier League. De Duitse manager is in het bijzonder erg geïnteresseerd in een baan bij Manchester United en deze kans lijkt steeds dichterbij te komen. 'Tuchel is klaar voor een nieuw avontuur', klinkt het.

Ten Hag is sinds de zomer van 2022 de eindverantwoordelijke bij Manchester United, maar hij ligt sinds zijn komst vrijwel constant onder druk. Na de krankzinnige ontsnapping van zijn ploeg tegen Coventry City in de halve finale van de FA Cup werd er in Engeland zelfs gesproken van een 'dead man walking' en dat de tijd van Ten Hag erop zou zitten.

Sinds het moment dat Manchester United in handen kwam van Jim Ratcliffe wordt er volop gespeculeerd over de toekomst van Ten Hag bij Manchester United. In de Engelse media lijken ze ervan overtuigd dat de Nederlander aan zijn laatste maanden bezig is bij Manchester United en dat de opties voor de trainersvacature in kaart worden gebracht.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.