De tv-gids voor deze week: dubbele lading JPL en Premier League

De tv-gids voor deze week: dubbele lading JPL en Premier League

22 april - 14:00 Laatste update: 25 april - 22:23

Mei is in aantocht en in voetballand betekent dat: money time! De kalender oogt dan ook rijkelijker gevuld dan ooit tevoren. Om het overzicht te bewaren, pikt VoetbalPrimeur.be er wekelijks de lekkerste brokken uit in haar tv-gids. Deze week is er vooral aandacht voor de Jupiler Pro League en de Premier League.

Praatprogramma’s
Opnieuw een weekend met heel wat gesprekstof om over na te kaarten. De analisten wrijven zich dan ook al in de handen, zowel ten noorden als ten zuiden van de taalgrens. Maandagavond pikken Extra Time en La Tribune graag in op alle voetbalactualiteit.

Jupiler Pro League
Na vier speeldagen zijn er plots niet langer twee, maar vier titelpretendenten. Hoe kan het ook anders in de Play-Offs? Deze week staat er een cruciaal tweeluik gepland dat wel eens doorslaggevend kan zijn. Midweeks komen de ploegen uit zowel de Champions’ Play-Off als de Europe Play-Off al eens in actie. Opmerkelijk: bij de top-zes staat komend weekend meteen dezelfde affiche op het programma, weliswaar met de andere club als gastheer. Het ideale moment om een tegenstander een (fatale) mokerslag toe te dienen!

Premier League
Geen Play-Offs, toch spektakel. Over het Kanaal dient zich eveneens een razend spannende titelontknoping aan. Arsenal FC, Liverpool FC en Manchester City lossen elkaar voorlopig van geen vin. Spreken we na deze week anders? Net als in België staat ook in Engeland namelijk midweeks voetbal op de planning, met daarbij spraakmakende affiches als Arsenal-Chelsea en de Merseyside Derby.

Tv-gids voor deze week

Maandag 22/4
20u40: AC MilanInternazionale (Play Sports 1 en DAZN Eleven Sports 1)
20u30: La Tribune (Tipik)
22u15: Extra Time (VRT Canvas)

Dinsdag 23/4
20u10: Standard Luik – KV Mechelen
              KAA Gent – Sint-Truiden
              KVC Westerlo – OH Leuven (allemaal DAZN Eleven)
20u55: Arsenal – Chelsea (Play Sports 1)

Woensdag 24/4
20u55: Everton – Liverpool (Play Sports 1)
20u: Club BruggeKRC Genk (DAZN Eleven Pro League 1)
         RSC Anderlecht – Cercle Brugge (DAZN Eleven Pro League 2)

Donderdag 25/4
20u: Royal Antwerp FCUnion Saint-Gilloise (DAZN Eleven Pro League 1)