Na Burgess is ook Moris streng voor arbitrage: Ik snap het niet

Na Burgess is ook Moris streng voor arbitrage: "Ik snap het niet"

21 april - 22:04
77

Bij Union SG was men niet te spreken over de correct toegekende treffer van Club Brugge. Volgens de Brusselaars ging scheidsrechter Jasper Vergoote in de fout en werd hij hevig geviseerd door onder meer Anthony Moris.

De doelman kent bijzonder moeilijke Play-Offs en ging al meermaals in de fout. Ook tegen Club Brugge zag hij er bij de treffer van Hugo Vetlesen niet al te best uit. Al had die treffer volgens hem absoluut niet goedgekeurd mogen worden. "Ik vroeg aan de ref waarom de goal telde en hij zei me dat er twee meter tussen mij en de speler moet zijn. Dat was niet het geval denk ik", klonk het bij Eleven Sports.

Die uitleg kon Moris echter niet bekoren. "Na afloop vroeg ik het hem nog eens en toen zei hij dat er niets in het reglement staat dat de goal niet geldig is. We zien dit elk weekend gebeuren, en zulke fase wordt altijd afgekeurd, maar vandaag niet. Ik snap het niet", besloot hij.

Door de nederlaag zakt Union alvast naar de derde plek in de stand. De achterstand op leider RSC Anderlecht blijft echter wel drie punten.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.