Keita (Antwerp): “Schrijf ons maar af, brandstof om het beter te doen”

Keita (Antwerp): “Schrijf ons maar af, brandstof om het beter te doen”

20 april - 18:10
3

Mandela Keita, de middenvelder van Royal Antwerp FC, vertelt over de stroeve start van The Great Old in de Champions’ Play-Offs van de Jupiler Pro League. Keita geeft aan dat Antwerp de hoop nog niet heeft opgegeven in de Champions’ Play-Offs.

Antwerp behaalde 0 op 9 in de eerste drie matchen van de Champions’ Play-Offs. “Mensen hebben ons afgeschreven, hé”, lacht hij. “Bij mij persoonlijk leeft dat wel. Schrijf ons maar af, hoor. Geen probleem. Voor ons is dat brandstof om het beter te doen”, citeert Het Laatste Nieuws Keita.

Keita geeft aan dat Antwerp nu moet proberen om in een goede flow te komen. “Ik hoor veel zeggen dat we ons moeten focussen op de bekerfinale. Maar dat is niet waar. Wij geven niet zomaar op. Zo denken wij niet, dat is niet onze ingesteldheid. Zolang het niet honderd procent zeker is dat er niets meer mogelijk is in de play-offs, geven we niet op”, geeft Keita aan.

Keita sluit af door aan te geven dat er nog van alles mogelijk is voor Antwerp in de Champions’ Play-Offs. “Trouwens, winnen we tegen Cercle Brugge, kunnen we nog steeds in de race zitten. Je weet nooit wat er kan gebeuren met de andere clubs. Bovendien hebben we nog wel wat thuismatchen te spelen”, sluit Keita af.