'Ik wil graag bij KRC Genk blijven, ik voel me hier goed'

'Ik wil graag bij KRC Genk blijven, ik voel me hier goed'

20 april - 15:45

KRC Genk neemt het zaterdag op tegen RSC Anderlecht, waarin het nog een belangrijke stap kan zetten voor een eventuele titelrace. Daarin zal Eduard Sobol opnieuw een kans krijgen om zich te tonen én zich in de gratie te spelen van coach Wouter Vrancken en de technische staf.

Genk zal door de schorsing van Joris Kayembe op de linkerflank op zoek moeten naar een oplossing. De meest logische vervanger lijkt Sobol, die in januari werd gehuurd om het vertrek van Gerardo Arteaga op te vangen. Als het van Sobol afhangt, blijft het ook niet bij een half seizoen.

"Ik zou hier graag willen blijven", geeft de linksachter aan in Het Belang van Limburg. "Ik voel me goed binnen de club en zie wel een toekomst voor mezelf en mijn gezin. We voelen ons helemaal thuis in België", klinkt het.

Al is het verre van duidelijk dat het ook zover zal komen. De Oekraïner kwam de voorbije weken amper in actie bij de Limburgers en zag Kayembe steevast de voorkeur krijgen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.