'Belgische ploegen richten het vizier op Huddersfield-middenvelder Diarra'

'Belgische ploegen richten het vizier op Huddersfield-middenvelder Diarra'

23 april - 14:03

De transferzomer gaat binnenkort van start en heel wat Belgische ploegen zoeken inmiddels al naar versterking. In die zoektocht is men uitgekomen bij Brahima Diarra van Huddersfield.

Met dat nieuws komt Le Soir naar buiten. De twintigjarige middenvelder komt momenteel uit voor Huddersfield, waar hij niet kan rekenen op een basisplaats. Hij heeft ook een aflopend contract bij de Engelse club, waar verschillende ploegen van willen profiteren.

Naar verluidt tonen verschillende Belgische ploegen interesse, maar worden ook Portimonense, Guimares, Famalicao, RB Salzburg, West Bromwich Albion, Leicester City, Hull City en Bristol Rovers genoemd als potentiële bestemming.

Welke Belgische ploegen interesse tonen, is niet bekend. Al zou het niet verbazen dat Standard één van die ploegen is. De club haalde eerder al pionnen weg uit Engeland en sportief directeur Fergal Harkin gaf recent nog aan dat men bij de Rouches verschillende pionnen zonder contract in huis willen halen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.