Hasi na verlies Mechelen tegen Gent: “Gaven drie goals weg, zij creëerden niets”

Hasi na verlies Mechelen tegen Gent: “Gaven drie goals weg, zij creëerden niets”

5 mei - 12:18 Laatste update: 12:42
1

Besnik Hasi, de hoofdtrainer van KV Mechelen, zag Malinwa in eigen huis met 2-4 verliezen van KAA Gent. Hasi blikte terug op de match en vond dat Mechelen een sterke eerste helft speelde. Hasi was niet te spreken over arbiter Jan Boterberg.

Hasi zag Mechelen sterk beginnen tegen Gent. “We hebben een sterke eerste helft gespeeld aan de bal, maar niet zonder de bal. En ik denk dat de scheidsrechter ook niet op niveau was. Hij trekt een gele kaart voor Walsh, terwijl Gandelman te laat komt op hem. Wij geven de drie goals weg, zij creëerden niets. Dat is jammer dat je dat zomaar weggeeft”, citeert Sporza Hasi.

Hasi sloot af door aan te geven dat Mechelen veel progressie heeft gemaakt. “De progressie dat de ploeg in het spel heeft gemaakt is enorm. Dat is fantastisch. De laatste nederlaag op OHL zijn we nooit te boven gekomen en die hebben ze meegesleurd in deze play-offs. De spelers hebben er alles voor gedaan”, besloot Hasi.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.