Antwerp-fans willen spelers uitzwaaien richting Heizel: 'Ongeacht resultaat of prestatie'

Antwerp-fans willen spelers uitzwaaien richting Heizel: 'Ongeacht resultaat of prestatie'

5 mei - 11:40

Royal Antwerp zit in de hoek waar de klappen vallen. Slechte timing, aangezien donderdag met de bekerfinale de belangrijkste afspraak van 2024 eraan komt. De generale repetitie tegen Club Brugge is bovendien een riskante. Het legioen van Antwerp hamert erop om de spelers met een positief gevoel naar de Heizel te laten vertrekken.

Binnen vier dagen is het erop of eronder voor Antwerp. Momenteel draait de ploeg eerder vierkant dan rond, maar de supporters beseffen dat een negatieve spiraal niet helpt om wedstrijden te winnen. Daarom willen ze tegen Club Brugge een goed gevoel vanop de tribunes richting de spelers versturen. Verschillende supportersorganen roepen op om na de partij langer in het stadion te blijven, als uitzwaaimoment en 'extra boost richting de finale'.

Dat klinkt allemaal goed en wel, maar uiteraard zal de wedstrijd tegen Club Brugge (uitgerekend de rivaal) ook een rol spelen in het gemoed. Gezien de huidige vormpeilen zou het zomaar kunnen dat Antwerp deze middag een kansloze nederlaag lijdt. Voor de fanclubs zou dat geen verschil maken. Zij roepen op om de spelers met liefde uit te zwaaien, 'ongeacht het resultaat, ongeacht de prestatie'.