UPDATE: 'Anderlecht houdt rekening met vertrek Schmeichel en volgt daarom Peretz'

UPDATE: 'Anderlecht houdt rekening met vertrek Schmeichel en volgt daarom Peretz'

4 mei - 22:02 Laatste update: 6 mei - 07:35
70

RSC Anderlecht is met Bayern München in gesprek over doelman Daniel Peretz. Paars-wit wil Peretz op huurbasis overnemen voor aankomend seizoen, meldt transferjournalist Sacha Tavolieri.

Peretz ziet de huurperiode naar Anderlecht zitten. De gesprekken tussen Anderlecht en Bayern gaan nu over een huurovereenkomst zonder optie tot koop. Wanneer Peretz de overstap maakt naar Anderlecht, dan mist hij de voorbereiding in verband met de Olympische Spelen.

De 23-jarige Peretz heeft zowel de Duitse als de Israëlische nationaliteit. Peretz komt voor Israël uit en heeft bij Bayern nog een contract tot de zomer van 2028. Volgens transfermarkt is zijn huidige transferwaarde 4 miljoen euro.

Update:Anderlecht maakt inderdaad werk van Daniel Peretz, die door paars-wit al sinds vorige zomer gevolgd wordt. Het contract van Kasper Schmeichel loopt aan het einde van dit seizoen af en het is onzeker of de Deense doelman bijtekent. Een transfer lijkt onhaalbaar, maar een huurconstructie lijkt voor de hand liggend. Dat meldt Het Belang van Limburg.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.