'Beste Standard-bestuur, met wat zijn jullie bezig, waar zit jullie verstand?'

'Beste Standard-bestuur, met wat zijn jullie bezig, waar zit jullie verstand?'

16-08-2016 15:26

Het gaat niet goed met Standard dit seizoen. We zijn nog maar drie speeldagen ver, maar de potjes lijken al over te koken. Ook de supporters zijn het stilaan beu. In een open brief van een Standard-supporter worden vragen gesteld bij het bestuur.

Standard Luik Wordpress kreeg een brief van een bezorgde supporter binnen. Een passage van de lange brief wordt gewijd aan het bestuur. "Beste Bruno Venanzi, Daniël Van Buyten en Olivier Renard. Met wat zijn jullie in godsnaam bezig? Ivan Santini verkopen omdat hij niet in de toekomstplannen past. Je hebt gelijk, Santini was nu niet de spits die ons naar een hoger niveau kon tillen. Maar hij was wel de enige met ervaring vooraan", klinkt het streng.

"Nu rekenen jullie op Ryan Mmaee en Benito Raman. Jongens van maximum 21 jaar. Waar zit jullie verstand? Dan zijn jullie verwonderd dat die jongens nooit doorbreken in Luik. En wat is er gaande met Renaud Emond? Ik dacht dat het de bedoeling was, na Roland Duchatelet dat er meer communicatie ging zijn met de fans. Daar zien we maar heel weinig van."

"Jullie verwachten van Yannick Ferrera dat hij een basiself neerzet om kampioen te worden, EL te spelen en om te strijden voor de beker. Wel beste Van Buyten en Renard, neem voor één wedstrijd eens zelf de teugels in handen. Laat ons dan weten wat jullie denken van “jullie” kern", aldus de supporter.