Simons wil graag nog een jaartje doorgaan bij Club Brugge

Simons wil graag nog een jaartje doorgaan bij Club Brugge

20-03-2016 12:37

Timmy Simons heeft tijdens een interview aan De Zondag duidelijkheid geschept over zijn toekomst. De 39-jarige middenvelder wiens contract eind dit seizoen afloopt hoopt nog 1 jaar bij Club Brugge aan de slag te mogen gaan. 

"Als dat kan, en ik blijf de komende maanden fit, dan wil ik nog één seizoen verder doen als voetballer. Dat geniet mijn voorkeur. Ongeacht of we dit seizoen prijzen pakken. Maar Club moet akkoord gaan", aldus Simons. Hij is wel zeer duidelijk over de ploeg waar hij wil spelen. Simons doet er alleen nog een jaartje bovenop als Club Brugge hem nog wil vastleggen voor een extra jaar. 

"Als het niet kan, dan bekijken we of ik hier een andere rol kan spelen: assistent, management, scouting. Mijn interesse is vrij breed. Alleen hoofdtrainer zie ik niet zitten", gaat Simons verder. Tegen een monsterbod uit de Verenigde Staten of Qatar zal hij resoluut 'neen' zeggen. "Het is Club of stoppen. Ik kan het mijn kinderen niet aandoen om nog eens te verhuizen", aldus een vastberaden Simons.