Verbazende wending: kiest wispelturige Edmilson dan toch voor Standard?

Verbazende wending: kiest wispelturige Edmilson dan toch voor Standard?

04-01-2016 10:00

Het verhaal van Junior Edmilson lijkt wel met de dag complexer te worden. De Braziliaan leek lange tijd op weg naar AA Gent, maar toen kwam Galatasaray in het spel. Volgens Sudinfo zit iedereen echter op het verkeerde spoor: Edmilson zou rond zijn met Standard.

Het Nieuwsblad weet dat de Braziliaan dit weekend eigenlijk verwacht werd in Gent voor onderhandelingen, maar hij is nooit komen opdagen. Edmilson heeft heel wat makelaars onder de arm genomen, en die hopen natuurlijk dat verschillende ploegen tegen mekaar zullen opbieden. Nu komt er mogelijk een einde aan de lange soap.

Sudinfo beweert namelijk dat het bestuur van Standard zondagmiddag tot een akkoord is gekomen met de entourage van Edmilson. Dat gebeurde net voordat de Braziliaan het vliegtuig nam richting Alicante, waar hij (voor even?) zal meedoen aan de winterstage van STVV. Het nieuws is opmerkelijk, want vorige week zeiden de Luikenaars nog dat Edmilson geen prioriteit meer was. AA Gent leek zo vrij spel te hebben om de flankspeler binnen te halen, maar nu lijkt Standard toch nog zijn slag te gaan slaan.