Kogel is door de kerk voor Scholz: Hij wordt dinsdag officieel voorgesteld
Hij gaat Lokeren dan toch verlaten

Kogel is door de kerk voor Scholz: "Hij wordt dinsdag officieel voorgesteld"

19-01-2015 18:28

RSC Anderlecht lijkt dan toch naast Alexander Scholz te grijpen. Volgens het Franstalige RTBF zou de verdediger namelijk kiezen voor een verhuis naar Standard Luik.

Anderlecht mist momenteel zowel Chancel Mbemba (Afrika Cup) en Bram Nuytinck (blessure), waardoor het geen centrale verdedigers op overschot heeft. Het bestuur van Paars-Wit aast al een tijdje op een nieuwe mandekker, maar dat is geen gemakkelijke opdracht. Anderlecht greep eerder al naast Milosevic en nu dreigt de transfer van Scholz ook in het water te vallen.

Anderlecht had eerder al een principeakkoord bereikt met Lokeren, maar toen kwam Standard plots op de proppen met een bod. De Rouches nemen binnenkort afscheid van Laurent Ciman, waardoor Scholz plots in beeld kwam. Trainer Ivan Vukomanovic gaf eerder al aan dat Scholz een transfer naar Standard verkiest en dat lijkt nu ook te gaan uitkomen.

Volgens RTBF bestaat er geen twijfel meer over. Journalist Thierry Luthers stuurde maandagavond namelijk een Tweet de wereld in die de transfer zo goed als bevestigde: "Scholz naar Standard, het is bijna rond. Dinsdag volgt de officiële voorstelling", klinkt het.