Westerlo en Oud-Heverlee Leuven delen de punten op Het Kuipje

23 april - 22:27
1

Westerlo nam het op tegen Oud-Heverlee Leuven op de vijfde speeldag van de Europe Play-Offs. Beide ploegen hielden elkaar in evenwicht en het werd 1-1.

Westerlo kwam na een dikke twintig minuten op voorsprong tegen OHL. Tagir kopte een goede corner van Haspolat binnen. Even later werkte Jonatan Braut Brunes, de neef van superster Erling Haaland, knap af, maar zijn doelpunt werd afgekeurd voor buitenspel. De ruststand bleef bij een 1-0 voorsprong voor de thuisploeg.

In de tweede helft was OHL op zoek naar de gelijkmaker en die kwam er een kwartier voor tijd. Man in vorm Maertens tikte de bal tegen de netten. 1-1 was ook de eindstand. Westerlo staat met zeventien punten op de zesde plek in de Europa Play-Offs en OHL staat vierde met 23 punten.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.