Club Brugge voor tweeluik: “KRC Genk is een te duchten tegenstander”

Club Brugge voor tweeluik: “KRC Genk is een te duchten tegenstander”

23 april - 17:10
13

Nicky Hayen, de interim-trainer van Club Brugge, blikt vooruit op het tweeluik tegen KRC Genk in de Champions’ Play-Offs van de Jupiler Pro League. Hayen neemt het met Blauw-Zwart op tegen de formatie van zijn voormalige ploegmaat Wouter Vrancken.

Hayen wordt gevraagd of het tweeluik tussen Genk en Club Brugge cruciaal gaat zijn in de Play-Offs. “Dat waren al die andere matchen ook, toch? Denk aan Anderlecht, Antwerp, Union zondag. De spanning wordt opgevoerd door de buitenwereld. De media en de supporters. Laat ons hopen dat wij niet de ploeg zullen zijn die punten laat en waarover er geschreven zal worden”, citeert Het Laatste Nieuws Hayen.

Club Brugge en Genk zijn in goeden doen. Beide ploegen behaalden 10 op 12 in de Champions’ Play-Offs. “Ik ken Wouter goed - Genk is een te duchten tegenstander. We hebben evenwel bewezen tot wat we in staat zijn. Zeker thuis met de supporters achter ons. We leven nog steeds van match tot match. Onze grootste fout zou zijn om nu veel verder te kijken”, besluit Hayen.