Burgess krijgt de volle laag: “Laatste tijd geen persoonlijkheid meer”

Burgess krijgt de volle laag: “Laatste tijd geen persoonlijkheid meer”

22 april - 23:23
34

Union SG verloor afgelopen speeldag van Club Brugge en staat nu op een derde plek in de Champions Play-Offs. Na de wedstrijd was de reactie van Christian Burgess veelzeggend. De verdediger was zichtbaar geïrriteerd en sneerde naar een journalist van Eleven/DAZN.

Burgess sprak na afloop duidelijke taal over het veelbesproken doelpunt van Vetlesen. “De scheidsrechter zei dat het prima was, hij checkte dit bij de VAR, natuurlijk zeiden zij ook dat dit prima was. Het is namelijk Club Brugge, dat is nou eenmaal hoe het is.”

De verdediger staat erom bekend een grote persoonlijkheid te hebben. “Het begint een beetje af te brokkelen”, begon presentator Filip Joos tijdens Extra Time. Analist Gert Verheyen heeft geen hoge pet meer op van Burgess. “Ik heb altijd gevonden dat hij een persoonlijkheid was en de goede dingen zei. De laatste tijd echter niet meer. Het kleineren van de journalist vond ik ook niet kunnen.”

Toch was er ook begrip voor de cynische reactie van Burgess. “De vraag van de journalist vond ik wel uitdagend. ‘Ben je teleurgesteld’. Ik snapte zijn reactie wel”, verdedigde Youri Mulder de verdediger van Union SG.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.