Vetlesen na zege Club Brugge op Union: “Doen we al het hele jaar bij Club Brugge”

Vetlesen na zege Club Brugge op Union: “Doen we al het hele jaar bij Club Brugge”

22 april - 13:28
43

Hugo Vetlesen, drukte flink zijn stempel tijdens de match tussen Union SG en Club Brugge. Blauw-Zwart wist met 2-1 te winnen, Vetlesen maakte een vreemd doelpunt en moest het veld af na zijn tweede gele kaart. De middenvelder blikt terug op de Champions’ Play-Offs match.

Vetlesen wordt gevraagd wat het verschil maakte tussen Union en Club Brugge. “We hadden goed vertrouwen in het team. We moeten ervoor vechten en nooit opgeven. Dat doen we al een hele lange tijd. De vorige keer dat we hier waren verloren we de halve finale. Maar nu staan we op de tweede plaats in de competitie, we hebben alles om nog voor te spelen. Fantastisch hoe het kan keren in het voetbal”, vertelt Vetlesen aan Sporza.

Vetlesen wordt vervolgens gevraagd of hij een maand geleden geloofd had dat Club Brugge de tweede plaats van Union SG zou overnemen. “Ik ben altijd positief en optimistisch over onze kansen. Je weet het nooit met voetbal. Als je blijft geloven, hard blijft werken dan is alles mogelijk. Dit doen we al het hele jaar bij Club Brugge. Dat toont onze mentaliteit, we moeten blijven gaan tot het bittere einde”, geeft Vetlesen aan.

Tot slot krijgt Vetlesen nog de vraag wat het grote keerpunt is voor Club Brugge. Blauw-Zwart is aan een sterke reeks bezig. “Dat is moeilijk, zoals ik zei, we werken dit hele seizoen al hard. We blijven goed bij elkaar als groep en we focussen op wat we kunnen doen. Deze overwinning is goed voor het vertrouwen en het geloof in de groep”, besluit Vetlesen.