Kompany doet uitstekende zaken met Burnley, boekt ruime zege op Sheffield United

20 april - 18:27
6

Vincent Kompany en Burnley FC hebben een belangrijke zege geboekt in de Premier League. Op bezoek bij Sheffield United wist Burnley me tmaar liefst 1-4 te winnen. Jacob Bruun Larsen, Lorenz Assignon, Lyle Foster en Johann Berg Gudmundsson wisten te scoren voor The Clarets. Namens Sheffield United scoorde Gustavo Hamer.

De Premier League-match tussen Burnley en Sheffield United ging gelijk op. Het balbezit was eerlijk verdeeld en ook de kansen gingen over en weer. Na 38 minuten spelen kwam Burnley via Larsen op voorsprong. Twee minuten later verdubbelde Assignon de voorsprong.

In het begin van de tweede helft bracht Sheffield United de spanning terug. In de 52e minuut maakte Hamer de aansluitingstreffer. Zes minuten later wist Foster opnieuw de voorsprong te verdubbelen. In de 71e minuut gooide Gudmundsson de wedstrijd op slot.

Door de zege mag Burnley blijven hopen op behoud in de Premier League. Burnley staat negentiende en het gat met Luton Town is nog maar twee punten. Sheffield United staat op de laatste plaats met zeven punten minder dan Burnley.