Drukke weken op komst bij KV Mechelen: 'Leegloop verwacht bij Malinwa'

Drukke weken op komst bij KV Mechelen: 'Leegloop verwacht bij Malinwa'

23 april - 14:14
1

Het blijft bijzonder spannend in de Europe Play-Offs en zowel KAA Gent als KV Mechelen maken nog grote kans om dat laatste Europese ticket. Bij KV Mechelen is het echter nog maar de vraag welke ploeg volgend seizoen voor de dag zal komen.

Na een goed seizoenseinde kan KV Mechelen zich nog belonen met een Europees ticket. Als Malinwa ook Europa ingaat, dreigt dat met een volledig ander team te zullen zijn. Het wist Ngal-ayel Mukau en Munsasha Garananga wel langer aan zich te binden, maar verschillene sterkhouders kunnen nog vertrekken.

Jordi Vanlerberghe verliet de club al en volgens Het Nieuwsblad zullen ook Gaëtan Coucke en Elias Cobbaut komende zomer de deur van KV Mechelen achter zich toe trekken. Daarnaast heeft ook Islam Slimani een aflopend contract bij de club en is het nog onduidelijk of Norman Bassette, die voor vijf miljoen euro definitief kan worden overgenomen van SM Caen, ook langer zal blijven.

Daar blijft het niet bij. Ook Besnik Hasi heeft namelijk een onduidelijke toekomst en kan komende zomer misschien opnieuw een volgende stap gaan zetten. Voor Malinwa worden het alleszins drukke weken. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.