Ilenikhena maakt grote indruk bij Antwerp: In potentie een wereldspits

Ilenikhena maakt grote indruk bij Antwerp: "In potentie een wereldspits"

13 april - 19:32
2

Met George Ilenikhena lijkt Royal Antwerp FC een nieuw goudhaantje gevonden te hebben. De aanvaller krijgt steeds meer minuten én overtuigt. Ook Patrick Goots, Arnar Vidarsson en Tomasz Radzinski kunnen de lof over de jonge spits niet op.

Vidarsson wil echter nog rustig blijven en ziet dat Ilenikhena nog veel kan leren. "Hij doet het goed, maar van een 17-jarige kun je niet verwachten dat hij een aanvalslinie draagt", klinkt het bij HUMO. "Ondanks zijn talent is hij nog geen afgewerkt product. Ik ben benieuwd naar waar hij over drie jaar staat. In potentie is hij een wereldspits", is hij toch bijzonder lovend.

Voor Goots is het duidelijk dat Ilenikhena over flink wat talent bezit. "Al bij zijn eerste invalbeurten liet hij goede dingen zien", gaat hij verder. "Ook zijn doelpunt in de Champions League tegen Barcelona is niet onopgemerkt gebleven. De hele wereld kent hem ondertussen", klinkt het.

Radzinski sluit dan ook niet uit dat Antwerp komende zomer al afscheid moet nemen van Ilenikhena. "De wereld ligt aan zijn voeten: het zal me niet verbazen als hij straks vertrekt. Maar of dat het beste is? Dit is pas zijn eerste seizoen, hij zou beter eerst ervaring opdoen en regelmaat in zijn prestaties brengen", besluit hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.