Gentse middenvelder geen voorkeur voor barrages: “Focus, voorbereiding finale”

Gentse middenvelder geen voorkeur voor barrages: “Focus, voorbereiding finale”

5 mei - 13:31
1

Andrew Hjulsager is terug van weggeweest bij KAA Gent. Hjulsager maakte zijn rentree na blessureleed en schoot voor Gent de 2-4 binnen tegen KV Mechelen en bepaalde hiermee de eindstand. Hjulsager blikt terug op zijn blessure, de match en kijkt vooruit naar de finale voor het Europese ticket.

Hjulsager vertelt over zijn doelpunt voor Gent tegen Mechelen. “Het was de eerste bal die ik toegespeeld kreeg. De voorbije maanden waren zeer moeilijk. Zeker die eerste periode, waar er weinig progressie geboekt kon worden. Ondanks het feit dat ik er alles aan deed om vooruitgang te boeken. Maar goed, soms heeft een lichaam tijd nodig”, deelt Hjulsager via de officiële kanalen van Gent.

Hjulsager geeft zijn analyse over de match tussen Gent en Mechelen. “Het is geen verrassing dat het een moeilijke match ging zijn. Mechelen speelt thuis altijd sterk. Gelukkig hielden wij stand en sprongen zeer efficiënt om met onze kansen. Na de 2-4 was het boeken toe. Moeilijke match dus, maar het team vocht om als winnaar uit de bus te komen”, aldus Hjulsager.

De aanvallende middenvelder werd tot slot gevraagd of hij een voorkeur heeft namens Gent. Wanneer De Buffalo’s het opneemt tegen een ploeg uit de Champions’ Play-Offs voor het Europese ticket. “Neen hoor. We hebben er alleszins nog niet over gesproken. Onze focus is nu om goed te blijven spelen. Een goede voorbereiding is nodig om in die “final” te kunnen presteren en Europa in te mogen”, besluit Hjulsager.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.