Meer video’s

Pochettino probeert brandje te blussen na incident tussen Neymar en Mbappé

Gepubliceerd: di 28 september 2021 om 10:05

Paris Saint-Germain-trainer Mauricio Pochettino probeerde op de persconferentie een relletje tussen Kylian Mbappé en Neymar in de kiem te smoren. De Franse aanvaller beklaagde zich na zijn wissel in het duel met Montpellier dat de Braziliaan wel erg zelfzuchtig was.

"Hij passt nooit naar mij", zei een gefrustreerde Mbappé tegen ploeggenoot Idrissa Gueye op de bank van PSG. Volgens liplezers zou hij de Braziliaanse balkunstenaar ook voor 'zwerver' hebben uitgemaakt. Franse media zijn er als de kippen bij en spreken van twee kampen in Parijs. Het Spaanstalige deel van de selectie zou ergernis wekken bij de rest en ook de relatie tussen Neymar en Mbappé zou bekoeld zijn.

Pochettino bestrijdt dat met klem. "Zulke dingen gebeuren op het veld", stelt de Argentijn. "Ik heb individueel met ze gesproken en ze hebben het er samen ook over gehad. Op foto's zie je vaak genoeg dat ze het samen naar hun zin hebben op de training. Een klein incident kan een grote golf veroorzaken, maar dat is meer iets voor de buitenwereld. Het is maar een klein probleem. Het is niets."

Ondertussen smullen echter ook de Spaanse media van het incident. AS benadrukt dat Mbappé het steeds minder naar zijn zin heeft bij PSG en alle voorstellen om zijn medio 2022 aflopende contract te verlengen, heeft afgewezen. Daarmee groeien de kansen van Real Madrid om hem in januari of uiterlijk volgende zomer in te lijven.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws