Simeone beschermt Griezmann: 'Ziekelijk gedrag, ze maken er drama van'

Gepubliceerd: do 16 september 2021 om 13:45

Antoine Griezmann is na twee jaar terug bij Atlético Madrid, maar de Franse vedette zal zijn geschrokken van de ontvangst: supporters in Estadio Wanda Metropolitano floten hem uit. Trainer Diego Simeone spreekt er schande van.

Griezmann mocht in de Champions League-wedstrijd van Atlético Madrid tegen FC Porto (0-0) na een uur invallen. Een deel van het publiek trakteerde hem op een fluitconcert. Griezmann wordt nog steeds verweten dat hij in 2019 de overstap maakte naar concurrent FC Barcelona.

"Sommige mensen willen zich graag ziekelijk gedragen en maken een drama van de terugkeer van een buitengewone voetballer als Griezmann", foetert Simeone in de Spaanse pers. "Hopelijk gaat hij steeds beter spelen en kan hij zo een reactie geven op de mensen die hem bekritiseren."

Rodrigo De Paul, ploeggenoot van Griezmann, zegt de geluiden vanaf de tribunes niet gehoord te hebben. "Maar ik kan wel zeggen dat Antoine een heel belangrijke speler is voor ons. Hij heeft hier grote prestaties geleverd en is een ervaren speler, die vele prijzen heeft gewonnen en een belangrijk onderdeel is van de kleedkamer."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws