Donkergeel! Celta-verdediger torpedeert doorgebroken Hazard met opzet, geen rood

12-09-2021 22:01 Laatste update: 22:02
3

Real Madrid heeft haar handen vol met Celta de Vigo. Bij de rust staan de gasten verrassend met 1-2 voor, nota bene bij de heropening van het Santiago Bernabeu. Eden Hazard verscheen aan de aftrap en moest net voor de rust een smerige overtreding ondergaan. De Rode Duivel versnelt in de diepte op rechts, is Jeison Murillo ook te snel af en lijkt los na diens gemiste tackle. De Celta-verdediger brengt echter zijn tweede been bij ...

Volgens de scheidsrechter is die overtreding slechts geel waard, maar de Real-fans hadden graag een andere kleur gezien. Hoe dan ook staat Celta nog steeds met elf spelers op het veld. Santi Mina had Celta al vroeg op voorsprong gezet, waarna Karim Benzema halverwege de eerste helft gelijk maakte. Franco Cervi zorgde even later echter voor de 1-2-ruststand.