Mooi: Eriksen spreekt lotgenoot (9) moed in voor hartoperatie

10-08-2021 08:30
0

Een mooie actie van Christian Eriksen. De Deense spelmaker heeft een filmpje opgenomen voor een Engels meisje dat een hartoperatie moet ondergaan.

De negenjarige Evie moet een pacemaker laten plaatsen. Om haar de nodige moed in te spreken nam Eriksen een videoboodschap op. "Ik hoop dat je je comfortabel voelt en met vertrouwen de operatie ingaat", zegt de oud-Ajacied. "Ik besef dat een ziekenhuis nooit echt fijn is. Maar de dokters weten wat ze doen en zullen alles doen om je te helpen. Zodat je zo snel mogelijk kan terugkeren naar het normale leven. Ik heb het ook gedaan en ik ben er zeker van dat jij het ook zal kunnen."

Eriksen meldde zich vorige week weer bij Internazionale, nadat hij tijdens het EK een hartstilstand kreeg. 'Eriksen doet het goed en is zowel fysiek als mentaal in uitstekende conditie', liet de Italiaanse kampioen weten. 'Hij zal het herstelplan volgen dat de Deense doktoren in Kopenhagen gemaakt hebben. De medische staf van Inter zal op de hoogte worden gehouden van het proces.'

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie