Mignolet: "Je kan in uw kooi blijven of uw kont in de haag steken"

17-05-2021 20:47 Laatste update: 20:47
1

Club Brugge won zondagavond een belangrijke wedstrijd tegen Royal Antwerp FC in de titelstrijd. Dankzij de 2-1 overwinning blijft Blauw-Zwart de voorsprong van vijf punten behouden op KRC Genk. Bij de overwinning hoort een passend filmpje.

Club Brugge ging van de hemel naar de hel en terug naar de hemel in goed 8 minuten tijd zondagavond. Charles De Ketelaere opende de score iets na het uur, maar nog geen twee minuten later stond het al gelijk dankzij Dieumerci Mbokani. 5 minuten later haalt Jean Butez de doorgebroken Noa Lang onderuit en zo gat de bal op de stip. De kalme Hans Vanaken bracht Club weer op titelkoers.

Dat de zenuwen strak gespannen stonden kon je merken op het filmpje dat Club maandagavond op de sociale media plaatste. Ook Mignolet had een opvallende passage: "Als keeper kunde twee dingen doen: ofwel blijfde in uw kooi of uw kont in de haag steken. Zo ben ik niet", aldus Mignolet.

Als Club donderdag een punt pakt of Genk wint niet van Antwerp dan is het donderdag kampioen.