Guardiola lovend over 'hattrick-held' Torres: 'Moet hem in de spits gaan zetten'

Gepubliceerd: za 15 mei 2021 om 09:26

Manchester City-trainer Pep Guardiola komt woorden tekort om de prestaties van Ferran Torres tegen Newcastle United te beschrijven. De 21-jarige aanvaller maakte vrijdagavond zijn eerste hattrick in het shirt van de kampioen van Engeland.

Guardiola was na afloop laaiend enthousiast over het optreden van zijn jonge pupil. "Hij kwam als een vleugelspeler naar Manchester City, maar misschien moet ik hem maar in de spits gaat zetten. Elke keer als hij in die positie komt zorgt hij namelijk voor gevaar, hij heeft echt een neusje voor de goal", vertelt de Spaanse manager over zijn landgenoot.

"Hij heeft een fantastisch eerste seizoen achter de rug en is een geweldige aankoop gebleken. Hij is nog steeds erg jong en kan op drie posities in de aanval spelen. Niet één, maar drie posities. Vooral in het centrum is hij erg gevaarlijk", ging Guardiola verder na de spectaculaire 3-4 overwinning op Newcastle. 

Torres maakte afgelopen zomer de overstap van Valencia naar City. In zijn eerste seizoen kwam de Spanjaard tot 22 optreden in de Premier League, waarin hij zeven keer doel trof.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws