GOAL: Napoli geeft overwinning uit handen in slotminuut, Cagliari klimt langszij

02-05-2021 17:16

Zondag keken in de Serie A twee Belgen elkaar in de ogen. Want met Cagliari tegen SSC Napoli, kregen we een duel tussen Radja Nainggolan en Dries Mertens te zien. Al begon die laatstgenoemde wel op de bank. De wedstrijd eindigde uiteindelijk op een 1-1 gelijkspel.

Napoli leeg nochtans gedurende lange tijd op weg naar de overwinning. Victor Osimhen (ex-Charleroi) had in minuut 13 de Napolitanen namelijk op voorsprong gebracht. Maar in de slotminuten liep het toch nog mis voor Napoli en de ingevallen Mertens.

In minuut 94 maakte Nahitan Nandez namelijk de gelijkmaker voor Cagliari. Nainggolan speelde de hele wedstrijd.