Doelpunt Carrasco zet Atletico Madrid weer stevig op nummer 1 in La Liga

22-04-2021 21:36 Laatste update: 22:05
0

In Spanje is de titelstrijd nog razendspannend. De grote drie (Atletico Madrid, Real Madrid en FC Barcelona) zijn nog in de race voor de Spaanse landstitel. Atletico won van SD Huesca en staat door die overwinning opnieuw drie punten boven eerste achtervolger Real Madrid. Onze landgenoot Yannick Carrasco vertolkte een hoofdrol in die wedstrijd.

Atletico Madrid stond donderdagavond op gelijke hoogte met stadsrivaal Real Madrid, maar had nog een wedstrijd minder dan Los Blancos. Atletico kon drie punten voorsprong nemen op Real als het thuis won van degradatiekandidaat SD Huesca. De mannen van Diego Simeone hadden niet al te veel moeite met hun tegenstander. Een doelpunt van Angel Correa vlak voor rust en een doelpunt van Yannick Carrasco tien minuten voor tijd zorgden voor een solide zege voor Atleti.

Na klungelig uitverdedigen bij Huesca veroverde Marcos Llorente de bal op de rand van de zestien. Llorente bleef kalm voor doel en legde af voor Carrasco, die niet miste en de 2-0 op het bord schoot. Carrasco zit momenteel aan vijf doelpunten en zes assists voor Atletico Madrid in La Liga. De flankspeler lijkt op stoom voor het EK.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie