KV Kortrijk blikt vooruit op het duel tegen Club Brugge met een terugblik

01-04-2021 12:36 Laatste update: 12:19
2

Dit weekend staat het Belgisch voetbal weer klaar om de laatste rechte lijn in te gaan. Eén van de wedstrijden is KV Kortrijk tegen Club Brugge. De twee West-Vlaamse clubs verloren beiden hun vorige wedstrijd en zijn dus gebrand om iets recht te zetten. 

Club Brugge verloor vorige speeldag in eigen huis van rechtstreekse concurrent Royal Antwerp en zag de voorsprong slinken tot 16 punten. Nieuw puntenverlies voor de troepen van Philippe Clement zou dus voor wat spanning kunnen zprgen bij de Blauw-Zwarte familie. Club moet het wel stellen zonder Noa Lang die geschorst en tevens ook geblesseerd is.

KV Kortrijk kent een heel grijs seizoen en de laatste wedstrijden konden de Kortrijkzanen amper nog winnend afsluiten. Hier willen ze verandering in brengen met de komst van Club Brugge. Om de spelers en supporters te motiveren haalden ze een oude wedstrijd uit de doos die veel goede herinneringen ophaalde.

In 2013 versloeg KV Kortrijk Club Brugge met 4-1, de held van de avond was Ivan Santini die een hattrick voor mekaar kreeg.