Meer video’s

Lampard maakt zich zorgen, maar vraagt geduld: 'Je wordt niet zomaar een Terry'

Gepubliceerd: wo 20 januari 2021 om 09:01

Laatste update: wo 20 januari 2021 om 09:04

Frank Lampard komt steeds meer onder druk te staan bij Chelsea, dat is afgezakt naar plek acht in de Premier League. The Blues verloren dinsdagavond de topper tegen Leicester City met 2-0.

"Ik maak me zorgen, want het gaat nu wel heel snel. Het vergt karakter om hieruit te komen. Er zijn jongens die niet zo goed spelen als ze kunnen, dat is een feit. Maar zij zijn de enigen die daar wat aan kunnen doen", zegt Lampard, die geen namen noemt. "Als je naar onze selectie kijkt, zie je dat we veel jonge spelers hebben. Spelers die vorig seizoen nog in een andere competitie speelden, of een paar jaar geleden nog in het Championship actief waren. Je wordt niet van de ene op de andere dag een John Terry."

De druk op de manager neemt flink toe op Stamford Bridge. De Londense club investeerde afgelopen zomer voor meer dan tweehonderd miljoen euro in nieuwe spelers. Zo kwam Hakim Ziyech, die tegen Leicester inviel, voor 40 miljoen euro over van Ajax. "Ik ga niet over mijn eigen toekomst bij Chelsea, dat heb ik niet in de hand", laat Lampard weten. "Er zijn zaken waar je geen invloed op hebt. Ik ben niet de eerste manager dit seizoen die onder grote druk staat, maar gelukkig kan ik er goed mee omgaan."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws