Gepikeerde Preud'homme: We hebben in Brugge ook offensief dingen laten zien

Gepikeerde Preud'homme: "We hebben in Brugge ook offensief dingen laten zien"

29-10-2019 18:22
6

Standard Luik krijgt woensdag de kans om drie extra punten te boeken. Thuis tegen Waasland-Beveren, de voorlaatste in de stand, kunnen de troepen van Michel Preud'homme zich geen misstap veroorloven. De trainer van Standard is tevreden.

"We willen van Sclessin een oninneembare vesting maken, dat is één van de dingen waarop we willen blijven inzetten, maar we zijn ook op verplaatsing stappen aan het zetten", vertelde Preud'homme op de persconferentie in aanloop naar het duel met Waasland-Beveren. Standard is momenteel de eerste achtervolger van koploper Club Brugge. Na het 1-1-gelijkspel van afgelopen zondag bleef de kloof met Club op drie punten.

"Het team heeft getoond dat ze progressie geboekt hebben. Onze spelers zijn in staat om prestaties op de mat te leggen in moeilijke omstandigheden. Het begint collectief beter en beter te draaien. We hebben het vooral gehad over onze defensieve organisatie in Brugge, maar dat was niet alles. Ook offensief hebben we dingen laten zien", eindigt Preud'homme wat gefrustreerd.