Djenepo (ex-Standard) heeft zijn eerste Premier League-award binnen

04-10-2019 22:51 Laatste update: 11-10-2019 14:55
4

Moussa Djenepo verliet deze zomer Standard voor Southampton. In de Premier League toonde de Malinees ondertussen al zijn klasse. Tegen Sheffield United maakte hij een fantastisch doelpunt. De solo is nu in de running voor Doelpunt van de Maand.

In september vielen er heel wat knappe goals in de Premier League. Ook Jetro Willems, Fikayo Tomori, Jeff Hendrick, James Maddison, Aaron Cresswell, Trent-Alexander-Arnold en N'Golo Kante zijn in de running voor Doelpunt van de maand.

Update: Moussa Djenepo is erin geslaagd om zijn eerste Premier League-award in de wacht te slepen. Zijn geweldige solo tijdens zijn basisdebuut is verkozen tot mooiste goal van de maand september. Het was al van oktober 2017 geleden dat deze eer nog eens een speler van Southampton ten deel viel. Toen kreeg een treffer van Sofiane Boufal de meeste stemmen.

Djenepo komt met deze prijs bovendien in een select rijtje terecht. De 21-jarige Malinees is pas de vierde Afrikaan die deze prijs wint. Enkel Boufal, Jean Michael Seri and Victor Wanyama (ex-Beerschot) gingen Djenepo voor.