Ex-manager van Lamkel Zé reageert: Dan was het nu over voor hem

Ex-manager van Lamkel Zé reageert: "Dan was het nu over voor hem"

08-09-2019 14:15
7

Hoe moet het bij Antwerp verder met Didier Lamkel Zé. De Kameroener is een schitterende voetballer, maar zorgt ook geregeld voor problemen. Zijn ex-makelaar Laurent Djaffo kan ervan meespreken.

Djaffo steunde Lamkel Zé niet toen hij wegbleef van de trainingen bij Antwerp. Daarom wil Lamkel Zé liever niet meer met hem samenwerken.

"Was hij begin dit seizoen gewoon komen trainen, dan had ik allang een beter contract kunnen onderhandelen", vertelt Djaffo bij Het Nieuwsblad. "Nu heeft hij enkel boetes mogen betalen. En door zelf mee voor de Europese uitschakeling te zorgen, liep hij een mooie premie mis." 

Djaffo hoopt dat Lamkel Zé zijn gedrag nog aanpast. "Weet je, het is allemaal snel gegaan voor Didier. Hier in België kreeg hij ook te maken met vurige fans, door wie hij zich laat meeslepen. En door enkele stomme acties wordt hij steeds meer in de gaten gehouden en geprovoceerd. Hij moet dringend beseffen dat hij door te reageren steeds zichzelf benadeelt. Zonder de steun van Luciano D'Onofrio was het voor hem allang over."